Kaulapannat mittatilauksena

  • Uniikit nahkapannat suomalaista käsityötä
  • Kestävistä hevosvarusteissakin käytettävistä nahkalaaduista
  • Kokonaan käsin ommeltuja
  • Monenlaisia koristeluvaihtoehtoja

Polttopiirrokset

Kaiverrukset

Koristeompeleet

Nahkavaihtoehdot

Pantojen materiaalina käytetään kasviparkittua naudannahkaa, jota löytyy läpivärjättynä mustana ja tummanruskeana sekä värjäämättömänä eli naturenahkana. Naturenahkaa voidaan värjätä käsin eri väreillä. Värivalikoimaa kasvatetaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Pehmustenahat

Pehmusteen verhoiluun löytyy paljon erivärisiä verhoilunahkoja. Kuvan värien lisäksi valikoimassa on mustaa, valkoista ja ruskean ja harmaan eri sävyjä. Valikoimaa kasvatetaan jatkuvasti!

Koristeet

Pantoja voidaan koristella erilaisilla strasseilla ja niiteilla. Valikoima vaihtelee ja sitä kasvatetaan kysynnän mukaan, joten toiveita kannattaa esittää.

Metalliosat

Solkia ja d-renkaita löytyy messinkisinä ja hopeanvärisinä. Puolikuristavan ketjuja on varastossa hopeanvärisinä, ja kiristyshihnan saa myös nahkaisena. Metalliosat ovat hitsattuja, paitsi messinkiset ovat muotoon valettuja. Solkia löytyy varastosta monta eri mallia ja kokoa. Jos sinulla on toiveissa tietynlaiset metalliosat, joita varastostamme ei löydy, selvitämme, mistä sellaiset voisi hankkia.

Tilaukset ja tiedustelut tällä kaavakkeella tai sähköpostilla seela@valjasvoima.com

Pakolliset kentät merkitty tähdellä (*)