Facebook- ja Instagram-arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Valjasvoima (Y-tunnus: 3010438-8). Tämä kampanja eikä mikään sen osista ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistumisaika

Kampanjaan voi osallistua 15.-21.11.2019.

Osallistumisoikeus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat,15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistuessaan kilpailuun osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta.

Osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua Facebookissa lisäämällä kuvan kommenttina kampanjajulkaisun alle. Instagramissa kampanjaan osallistutaan julkaisemalla kuva tunnisteella #valjasvoimakisa. Sama henkilö voi halutessaan osallistua kilpailuun kummankin kanavan kautta.

Kampanjakuvat

Kampanjaan osallistutaan eläinkuvalla, josta osallistuja haluaisi itselleen polttopiirretyn riipuksen tai avaimenperän. Polttopiirroksen kuva-ala on enintään 6,5 x 7,0 cm, ja kuva piirretään ilman taustaa. Kuvan kohteen pitää siis erottua taustasta selkeästi, ja kuvaa valitessa kannattaa ottaa huomioon, että piirrokseen mahtuu rajallinen määrä yksityiskohtia. Kuvan pitää olla riittävän selkeä ja siinä pitää olla riittävästi kontrastia, jotta se toimii seepiasävyisenä. Kuvien tulee olla lain ja hyvän maun mukaisia.

Tekijänoikeudet

Osallistujalla pitää olla oikeus kuvan käyttöön ja julkaisemiseen. Osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kenenkään tekijänoikeutta. Osallistuja antaa Valjasvoimalle luvan julkaista palkitut kuvat omissa kanavissaan ja käyttää niitä markkinoinnissaan yhdessä valmiin työn kuvan kanssa ilman erillistä korvausta.

Voittajien valinta ja palkinnot

Voittaja arvotaan pyrografiatyöhön soveltuvalla kuvalla osallistuneiden kesken. Voittajaksi valitaan yksi Facebookin kautta osallistunut kuva ja yksi Instagramin kautta osallistunut kuva. Voittaja arvotaan ensin Facebookissa ja sen jälkeen Instagramissa. Mikäli sama kuva voittaa molemmissa kanavissa, arvotaan Instagramissa uusi voittaja. Mikäli kilpailuajan päättyessä Valjasvoiman Facebook-sivulla on vähintään 300 tykkääjää ja/tai Instagram-tilillä vähintään 300 seuraajaa, arvotaan seuraajatavoitteen saavuttaneen kanavan kautta osallistuneista yksi ylimääräinen voittaja.

Voittajat arvotaan ja julkistetaan 22.11.2019. Facebookissa osallistuneiden voittajien nimet päivitetään kilpailujulkaisuun ja Instagramissa osallistuneet voittajat ilmoitetaan kilpailujulkaisun kommenteissa. Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, valitaan uusi voittaja.

Voittajakuvista valmistetaan pyrografiatyöt nahalle, ja voittajat saavat valita työhön joko avainrenkaan tai nahkaisen kaulanauhan. Palkintojen arvo on 35 €/kpl. Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Töiden valmistus aloitetaan voittajan tavoittamisen jälkeen. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Järjestäjä maksaa postimaksun. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneiden nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ja Instagramissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.